Via / HK Risotto Pollo Limonello

02.10.2018

Risotto pakkauksessa, joka viheltää valmistuttuaan. Kyllä. Kun mikroaaltouuni on tehnyt tehtävänsä niin se ei ole rikki vaan ääni kuuluu Via:n Risotto Pollo Limonellosta.

Via Risotto Pollo Limonello. Pakkauskuva "pöllitty" Viaday.com
Via Risotto Pollo Limonello. Pakkauskuva "pöllitty" Viaday.com

Lämmität vain 3 - 4 minuuttia. Poistat vain kelmun, tietysti sormia polttamatta. Annostele risotto lautaselle tai syö suoraan pakkauksesta. Muista kuitenkin poistaa pahvi ensin pois. Kaikki ei välttämättä muista.

Tämä oli yllätys että HKScan Finlandin valmisruoka segmenttiin on tullut tälläinen valmisruoka. Yllätys oli myös se että risoton koostumus oli kivalla suutuntumalla. Ei tietenkään nyt ihan täydellisyyttä voi vaatia koska on varmasti vaikea saada hieman valuvaa. Muuten oli kyllä hyvä.

Makukaan ei lainkaan huono. Pystyy syödä ja hyvä vaihtoehto silloin kun on se hetki että aivot vaativat risottoa ateriaksi.

Via - Risotto Pollo Limonello

Klassisen italialaisen risoton sydän on arborioriisi. Hitaasti sekoitellen lisäsimme sitruunakuoriöljyä, kermaa ja suomalaista kananpoikaa. Viimeistelimme annoksen parmesaanijuustolla.

Siinäpä ne tärkeimmät faktat. Ihan kelpo ruoka. Aina täytyy kuitenkin jostakin "nillittää" joten annos vain paranee kun raastat parmesania lämmittämisen jälkeen pinnalle.

Saat samalla hieman suolaa lisää, vaikka eines- ja valmisruoat kuulemma sisältävät sitä jo muutenkin liikaa. Ei muuten pidä paikkaansa, nykyään.

Ravintosisältö per 100 g - Annos 320 g

  • Energiaa 150 kcal
  • Rasvaa 6.9 g
  • Hiilihydraatit 16.0 g
  • Sokeri 1.4 g
  • Proteiini 6.2 g
  • Suola 0.9 g