Spaghetti bolognese, Rainbow

24.10.2018

Spaghetti bolognese on oikeasti melko simppeli pastaruoka. Tomaattipohjaiseen jauhelihakastikkeeseen keitetään kaveriksi spaghettia tai härmäläisittäin spagettia.

Ei ole kaukaa haettu yksinkertaisuutta tämä S-Ryhmän Rainbow private lapel tuote. Tämä on liian yksinkertainen.

Nyt en tykännyt oikeastaan muusta kuin spagettien napakkuudesta. Ne oli säilynyt. Muuten on sarjaan hajuton, mauton ja litku. Lisäksi näitä roudataan ikäväksi yllätykseni vielä Belgiasta saakka joten kumoan sen kaukaa sanan edellisestä kappaleesta. Miksi?

Tälläinen Rainbow Spaghetti bolognese lautaselle kumottuna.
Tälläinen Rainbow Spaghetti bolognese lautaselle kumottuna.

Lisäksi aineosaluettelo on sairaan pitkä koska E-koodi numerosarjat vievät tilaa. Ja tuotantoketju on kyllästetty pähkinöillä....saattaa sisältää pieniä määriä maapähkinää, mantelia, hasselpähkinää, saksanpähkinää, cashewpähkinää, pekaanipähkinää, parapähkinää, pistaasipähkinää ja macadamipähkinää....Ei tsiisus.

Tämä Spaghetti bolognese valmistuu noin 5 minuutissa mikroaaltouunissa. Jos siellä Belgiassa on noin tehottomia mikroja kuin on tuotekin niin ymmärrän. Kolmessa minuutissa tuli kuumana ulos.

Tässä nyt ei vaan toimi mielestäni yhtään mikään. Jättäisin hyllyyn. Lisäksi joku on pielessä kun nälkä tuli jo 4 tunnin päästä tämän annoksen jälkeen.

Belgiasta Italian style Spaghetti bolognese. Rainbow. Mitähän ne italialaiset tästä tuumaisi?
Belgiasta Italian style Spaghetti bolognese. Rainbow. Mitähän ne italialaiset tästä tuumaisi?

Spaghetti bolognese, Rainbow ravintosisältö 500 g

  • Energia 605 Kcal
  • Rasva 25 g
  • Hiilihydraatit 65 g
  • Sokeri 11 g
  • Proteiini 27 g
  • Suola 3.5 g