Salsa verde resepti

15.07.2019

Salsa verde raikas ja erittäin hyvä kastike kalaruokiin sekä grillatulle lihalle. Tuoreita yrttejä, kaprista sekä valkosipulia. Jäätävän hyvä salsa verde, kylmä kastike valmistuu hetkessä.

Kokeile myös vaalean leivän kanssa. Joko päälle tai dippaillen. Salsa verden kanssa kaikki onnistuvat. Salsa verde resepti on todella helppo.

Salsa verde resepti

  1. Valkosipulinkynttä 2 kpl
  2. Basilikaa 1 ruukku
  3. Lehtipersiljaa 1 dl silputtuna
  4. Oliiviöljyä 1.5 dl
  5. Anjovisfilettä 5 kpl
  6. Kapriksia 2 rkl
  7. Suolaa
  8. Rouhittua mustapippuria
  • Laita kaikki ainesosat kulhoon ja aja sauvasekoittajalla tasaiseksi kastikkeeksi.
  • Lisää hieman öljyä mikäli haluat hieman juoksevampaa.
  • Viilennä jääkaapissa hetki ennen tarjoilua.
  • Salsa verde säilyy hyvin kelmun alla viileässä, joten ei kauhean kiire ole syödä.