Pyttipannu on nerokas keksintö. Voiko olla helpompaa ruokaa valmistaa.
Aina jää niitä keitettyjä perunoita jääkaappiin sekä makkaran puolikkaita. Kananmunissa on parasta ennen päiväys niin kannattaa miettiä pyttipannua.
Pyttipannu on nerokas keksintö. Voiko olla helpompaa ruokaa valmistaa.
Aina jää niitä keitettyjä perunoita jääkaappiin sekä makkaran puolikkaita. Kananmunissa on parasta ennen päiväys niin kannattaa miettiä pyttipannua.
Pyttipannussakin on erilaisia vaihtoehtoja, kuinka sen valmistat.
Runsaasti voita vain pannulle - kuullota sipulit, ruskistat perunat, lisää hetken päästä makkarat. Paista väri pintaan ja lämpimäksi.
Paista kananmuna erikseen. Mausta makuun sopivaksi ja mieleiseksi.
Koristele ketsupilla, sinapilla tai silppua yrttejä pintaan.
Mausteeksi riittää kuitenkin yleensä mustapippuri ja suola.
Kokeile myös grillimaustesekoitusta
Pyttipannuun voit laittaa myös lihaa. Onnistunut pyttipannu valmistuu myös palvikinkusta.