Fantasiapasta - #mutinakastikkeella

11.02.2019

Pitsakastike tai pizzakastike - pieni ero. Toinen sisältää suomalaiseen makuun sopivaa yhdistelmää ja jälkimmäinen on sarjaan "ei saakeli, never".  Eli pizzaan ei koskaan ananasta mutta pitsaan kyllä.

Jännä genre on tämä makumaailma. Jakaa kansan aivan puoliksi. Kun katsoo pizza-online sivuston tilastoja, niin kärkisijat omavalinta pizzaa.

Yllätys, fantasiapizza eli omavalinta sekä pizza americano on ykkös- ja kakkossijalla melkein joka paikassa.

Raaka-aineet hieman vaihtuu - ananas säilyy. Muuten mennään Aurajuustolla, kinkulla tai salamilla. Riippuu kankkusen määrästä.

Entä kuinka taipuu uusi #mutinasoosi pastaan. Pastakin on alkujaan italialaista ruokaa eli pakkohan sen on sopia.

Helppoa kuin kananmunan keittäminen. Pienellä varauksella että kananmunissakin voi epäonnistua.

Kuinka valmistat pastan

  • Lisää vettä ananas-tomaattikastikkeeseen noin 1 dl keittämisen aikana.
  • Leikkaa hyvää kinkkua pieniksi lohkoiksi.
  • Lisää kinkut aivan lopussa kuumaan ananas-tomaattikastikkeeseen.
  • Keitä pasta al dente ja kaada keitinvesi pois.
  • Sekoita ananas-tomaattikastike sekä pastat kunnolla sekaisin.
  • Lisää aurajuustoa riittävästi sekaan.
  • Nostele kaikki kunnolla sekaisin.
  • Ripottele reilusti kunnollista oliiviöljyä.
  • Nostele vielä sekaisin ja annostele lautaselle.