Paistetut perunat ja lohimakkaraa - pyttipannu lohesta

30.04.2019

Pyttipannu on ehkä parasta "hävikistä herkuksi" ruokaa. Ylijääneet keitetyt perunat pilkotaan sopivan kokoisiksi lohkoiksi. Pannulle laitetaan voita ja paistetaan makkaran, sipulin kanssa pintaan kaunis väri. Vielä kananmuna annoksen päälle niin kevyt ruoka on valmista.

Paistettuja perunoita, Kala Lapin Grilleri lohimakkara Jukolan Juuston Cheddarilla ja koristeluun tuoretta tilliä.
Paistettuja perunoita, Kala Lapin Grilleri lohimakkara Jukolan Juuston Cheddarilla ja koristeluun tuoretta tilliä.

Voikohan tätä annosta sanoa pyttipannuksi. Käytin uutta Kala Lapin lohimakkaraa, voita ja edellisestä päivästä jääneitä keitettyjä perunoita. Olisko lohispydäri tai lohiperunat parempi nimi? Periaate valmistamiseen on kuitenkin sama.

Kala Lapin uusi grilleri

Kala Lapin uusi grilleri - lohimakkara missä on noin 9.6 % Jukolan Juuston #aitocheddar juustoa.

Herkullinen paistettujen perunoiden kanssa. Ruokaisa lohimakkara on napakka leikata ohuiksi siivuiksi ja kuumentaa aivan lopuksi pannulla perunoiden kanssa. Periaatteessa ei tarvitse edes suolaa lisätä. En lisännyt edes sipulia. Kannattaa kokeilla aivan sellaisenaan.

Helppo, herkullinen ja ruokaisa annos. Koristele tillisilpulla, millä viimeistelelet annoksen.

#kalalappi #jukolanjuusto #hyvääsuomesta #kotimaista