Munakoiso-lasagnetta

05.02.2019

Si, si tarkoittaa italian kielellä kyllä, kyllä.

Lasagnetta taas on hieman kuin lasagne, mutta ilman lihaa. Munakoiso korvaa sen lihan.

Vaatii kunnollista pastaa ja legenda Muttisoosia. Tämä on nopea uuniruoka kun olet saanut valmistettua sen muttisoosin.

Munakoisoa ei kannata pelätä kun leikkaat ohuita siivuja ja sinulla on pannu kuuma.

Hetki öljyssä paistaen ja maustaminen. Loppu on vain eri raaka-aineiden asettelua uunivuokaan.

Munakoiso-lasagnette

  • Muttisoosi x 2 Katso resepti
  • Munakoiso 2 kpl
  • Fusilli pastaa 500 g
  • Suolaa
  • Pippuria
  • Öljyä
  • Buffalo Mozzarellajuustoa 2 kpl
  1. Valmista Muttisoosi ensin. Keitä ja hauduta muttisoosia kaksinkertainen annos.
  2. Keitä samalla pastat al dente.
  3. Kaada keitinvesi pois.
  4. Leikkaa munakoisot ohuiksi viipaleiksi.
  5. Paista hetki pannulla öljyssä.
  6. Mausta grillimausteseoksella tai suolalla sekä mustapippurilla.
  7. Lado öljylä voideltuun uunivuokaan kerroksittain paistetut munakoisot, pastaa sekä mutti tomaattikastiketta.
  8. Aloita muttisoosista.
  9. Lado vuorotellen kaikkia ja siivuta lopuksi pinnalle mozzarellaa siivuina.
  10. Paista tasalämmöllä noin 200 asteessa kunnes pinta on kauniin värinen.