Meksikolainen lasagnette, Atria

27.10.2018

Aloitan tämän näin että miksi ja kenelle, Atria?

Teillä on paljon hyviä eines- ja valmisruokia mutta miksi foliovuokaan on survottu broilerin- ja naudanlihaa vain 12 prosenttia ja loput ylikypsää pastaa.

Haluaisin aina löytää jotakin hyvää annoksesta. Hieno lautanen ja kotimaista lihaa se mitätön osuus. Atria pystyy parempaankin.
Haluaisin aina löytää jotakin hyvää annoksesta. Hieno lautanen ja kotimaista lihaa se mitätön osuus. Atria pystyy parempaankin.

Toisaalta mikä tässä on se meksikolainen maku. Se chili siellä joukossa. Juustokumina eli jeera ja paprika-aromit on jostakin muualta.

Onneksi liha on sentään suomalaista.

Tämä on kuumennettuna lautasella samanlainen sotku kun on varmasti Mexico Cityn iltapäiväruuhka.

Ei mitään purutuntumaa vaan blenderin kautta ajettua mömmöö. Mutta oli siinä sitä lämpöä hieman mukana. Ei jatkoon....Ei jatkoon....

Kuka tuhlaa sähköä että valmistaa tämän uunissa 25 minuutin ajan. Tai paistaa pannulla 5 minuuttia. Kuuluuko siihen lisätä paistaessa rasvaa, pakkaus ei kerro.

Mikrossa valmistui 2.5 minuutissa.

Meksikolainen lasagnette kaikkine 350 grammoineen oli pettymys, kauttaaltaan.

Kaikenlaista ja foliovuokaa. Just näiden tuotteiden takia on eines- ja valmisaterioilla huono maine.
Kaikenlaista ja foliovuokaa. Just näiden tuotteiden takia on eines- ja valmisaterioilla huono maine.

Meksikolainen lasagnette, Atria ravintosisältö 100 g

  • Energia 127 Kcal
  • Rasva 4.8 g
  • Hiilihydraatit 16 g
  • Sokeri 3.4 g
  • Proteiini 5 g
  • Suola 1.1 g
  • Ravintokuidut 1.2 g