Aloitan tämän näin että miksi ja kenelle, Atria?
Teillä on paljon hyviä eines- ja valmisruokia mutta miksi foliovuokaan on survottu broilerin- ja naudanlihaa vain 12 prosenttia ja loput ylikypsää pastaa.
Aloitan tämän näin että miksi ja kenelle, Atria?
Teillä on paljon hyviä eines- ja valmisruokia mutta miksi foliovuokaan on survottu broilerin- ja naudanlihaa vain 12 prosenttia ja loput ylikypsää pastaa.
Toisaalta mikä tässä on se meksikolainen maku. Se chili siellä joukossa. Juustokumina eli jeera ja paprika-aromit on jostakin muualta.
Onneksi liha on sentään suomalaista.
Tämä on kuumennettuna lautasella samanlainen sotku kun on varmasti Mexico Cityn iltapäiväruuhka.
Ei mitään purutuntumaa vaan blenderin kautta ajettua mömmöö. Mutta oli siinä sitä lämpöä hieman mukana. Ei jatkoon....Ei jatkoon....
Kuka tuhlaa sähköä että valmistaa tämän uunissa 25 minuutin ajan. Tai paistaa pannulla 5 minuuttia. Kuuluuko siihen lisätä paistaessa rasvaa, pakkaus ei kerro.
Mikrossa valmistui 2.5 minuutissa.
Meksikolainen lasagnette kaikkine 350 grammoineen oli pettymys, kauttaaltaan.