Lihapyörykkä, Dulano, Lidl

21.11.2018

Nämä on niin näitä lihapyöryköitä. Lihapyöryköitä missä on kaikkea kaikille. Löytyy sianlihaa porsaanlihan ystäville, broilerinlihaa broilerin diggaajille ja naudanlihaa sen häränlihan ystäville. Tässä oli mukana myös vitsi.

Dulano vai Atria - lihapyörykkä tekele kuitenkin.
Dulano vai Atria - lihapyörykkä tekele kuitenkin.

Mutta Dulanonkaan kohdalla ei ole vitsi, että näistäkin lihapyöryköistä löytyy vielä vettä, korppujauhoa, perunajauhoja, hernekuitua, silavaa, naudan rasvaa ja sidekudosta, proteiini sanaan piilotettuna. Maustettu ainoastaan suolalla, korianterilla ja paprikalla.

Lidl:in private lapel tuote, Dulano on Atrian valmistama. Rouheasti on kuitenkin pakkauksessa hyvää suomesta sekä 100 prosenttia kotimaista lihaa lätkät. Mutta kun sitä oikeaa lihaa olisi, eikä kaikkea muuta roipetta mitä eläimestä on käsittelyn jälkeen jäänyt.

Dulanon lihapyörykät valmistuvat Atrian tehtaalla, suomessa. Lihanosat on myös kotimaisia.
Dulanon lihapyörykät valmistuvat Atrian tehtaalla, suomessa. Lihanosat on myös kotimaisia.

Pidin kuitenkin pyörykän rakenteesta. Makua siinä ei ollut mikäli et lue samalla syödessäsi pakkausselostetta - saat sen maistumaan vaikka höyhenille.

Tämä ei ole hengelle vaarallinen tuote. Tämä vain on niin tyypillinen lihapyörykkä koostumuksiltaan ja ainesosiltaan. Kyllä näitä nälkäänsä silti syö..

Rutosti sinappia ja poskeen vaan.

Lihapyörykkä, Dulano ravintosisältö 100 g

  • Energia 197 Kcal
  • Rasva 12.7 g
  • Hiilihydraatti 8.7 g
  • Sokeri 1.6 g
  • Proteiini 12.0 g
  • Suola 1.17 g