Lihaperunasoselaatikko, Atria

12.11.2018

Lihaperunasoselaatikko on hyvää, täyttävää ja turvallista laatikkoruokaa, kun se on valmistettu kunnolla perunamuusista ja jauhelihaa ei olla säästelty. Mutta jos se on valmistettu kuin Atrian lihaperunasoselaatikko niin silloin pudotaan korkealta ja kovaa.

Anteeksi, en nyt vaan löydä/löytänyt tästä mitään hyvää. Jopa foliovuoka alkoi ahdistamaan että miksi vielä saastutetaan luontoakin tälläisen valmisaterian kustannuksella.

Atrian lihaperunasoselaatikko on kaikkine tarjoiluehdotuksineen pelkkää surkeutta sekä klimppejä.
Atrian lihaperunasoselaatikko on kaikkine tarjoiluehdotuksineen pelkkää surkeutta sekä klimppejä.

Vielä enemmän "kyrpiintymistäni" nosti pakkauksessa slogan vai mikä lie teksi jolla ohjataan vanhempia tarttumaan pakettiin - Lasten suosikki. Ei saakeli. Älkää ihmiset älkää.

Mutta onhan varmasti helppoa syöttää lapsille ruokaa mikä ei maistu miltään. Lisäksi se on niin mitättömän näköistä sotkua lautasella että ei voi pelottaa ketään pientä pilttiä.

Positiivinen asia on se Atrian teema, aina suomalaista lihaa. Sitäkin oli naudan jauhelihan muodossa jopa 12 prosenttia seassa.

Atria, Lihaperunasoselaatikko. OMG!
Atria, Lihaperunasoselaatikko. OMG!

Niin minkä seassa? Jauhomuusin siis veteen sekoitetun perunahiutaleiden ja maitojauheen seoksena. Ei olleet vatkaimet jaksaneet jauhaa riittävästi edes massaa sekaisin koska jauhelihasta en saanut löydöksiä juuri lainkaan mutta ällöjä klimppejä kyllä tuli limakalvoille sulatettavaksi. Paremmalla oksennusrefleksillä tämä olisi tullut vauhdilla ylös.

Ei saakeli, harkitkaa tarkkaan ihmiset. #einesbattle*n paskimpia löytöjä.

Tarjoiluehdotus Atrian mukaan on lusikkaan lihaperunasoselaatikkoa ja siivuta ruohosipulia 6 ohutta siivua. Repikää siitä.

No, makuasioita onneksi.

Lihaperunasoselaatikko, ravintosisältö 100 g

  • Energia 117 Kcal
  • Rasva 5.6 g
  • Hiilihydraatit 12.0 g
  • Sokeri 2.8 g
  • Proteiini 4.5 g
  • Suola 0.73 g
  • Ravintokuitu 0.8 g