Kirjolohikeitto, Saarioinen

15.11.2018

Kirjolohikeitto nyt kyllä aiheutti hämmennystä. Milloin voi käyttää muuten niin hyvässä liemessä, tässä tapauksessa nyt kirjolohta annoksen nimessä.

Jos 300 gramman kalaliemestä löydät yhden ruokalusikallisen verran lohta ja toisen saman määrän perunaa niin täyttyykö nimitykseen vaaditut kriteerit.

Katsohan tuota tarjoiluehdotusta. Eikö vain ole ruokaisan ja herkullisen näköinen.
Katsohan tuota tarjoiluehdotusta. Eikö vain ole ruokaisan ja herkullisen näköinen.

Saarioisten Kirjolohikeitto kannattaisi pullottaa. Olisi paljon helpompaa juomalla nauttia keittoateria esim. töissä tai matkalla. Myös pilli pakkaukseen olisi hyvä asia. Lusikalla syöden se roiskuu rinnuksille ainoastaan, ainakin minulla.

Kalaliemi oli hyvän makuinen. Joten aihion täytyisi olla kunnossa kun vaan löytyisi ne lisukkeet soppaan.

Muuten siis oli hyvä, mutta suosittelen aterian jälkeen tilaamaan vaikka pizzan jälkiruoaksi mikäli halusit että nälkä lähtee.

Hip, hei ja tarjoiluehdotus. Silkkaa bluffia - näen kuvassa ainakin 8 mehevää lohenpalaa ja rutosti perunoita. Katsokaa todellisuutta.

Kumman sopan söisit - pakkauksen kuva ja se todellisuus.
Kumman sopan söisit - pakkauksen kuva ja se todellisuus.

Kirjolohikeitto, Saarioinen ravintosisältö 300 g annos

  • Energia 180 Kcal
  • Rasva 9.3 g
  • Hiilihydraatit 16.5 g
  • Sokeri 1.8 g
  • Proteiini 7.8 g
  • Suola 2.0 g
  • Ravintokuidut 1.5 g