Kananpojan Poppis pizza, Kariniemen

11.11.2018

Kananpojan Poppis ja pizza. Siis mitä ihmettä ajattelin ensimmäiseksi.

Tämä on joku uutuustuote Kariniemen eli HKScanin tuotevalikoimassa.

Mikähän on lie tarkoitus näillä, syödä perunamuusin kanssa vai sillain napostellen, perunalastujen tilalla.

Kananpojan Poppis pizza, Kariniemen/HKScan.
Kananpojan Poppis pizza, Kariniemen/HKScan.

Mutta ei anneta asioiden ja niiden ensivaikutelmien häiritä. Outo einesvalmiste kun ei mikrossa suositella lämmitettävän. Kuitenkaan ei niin outo, koska tässä on paneroitu pyörykkä kyseessä niin pinta saattaa parantua uunin tai pannun avulla. (parantua - rapsakoitua)

Tein rohkean päätöksen ja lämmitin uunin. Kulhoon ja 200 astetta, paista uunissa noin plus 10 minuuttia. Pieniä palleroita, missä kotimaisen broilerinlihan osuus on 52 prosenttia.

Pintaan on tehty korppujauhosta panerointi. Lisäksi mikä tässä nyt on pizzaa. No tomaatti, oregano, timjami, valkosipuli sekä joku juusto. Lisäksi lisäksi broilerinnahka. What? Broilerinnahka.

Vinkki....Dippaile johonkin niin saatat tykätä näistä.
Vinkki....Dippaile johonkin niin saatat tykätä näistä.

Sitten se maku

Jollakin kieroutuneella tavalla pidin näistä. Vedin aluksi ihan tarjoiluehdotuksen mukaan eli ihan tuollaisenaan.

Sitten pidin vieläkin enemmän kun tajusin laittaa BBQ-soosia ja siihen dippaillen.

Pystyn siis syömään broilerinnahka-pizza-broilerinliha palleroita uudelleen.

Kananpojan Poppis pizza, ravintosisältö 100 g

  • Energia 280 Kcal
  • Rasva 17 g
  • Hiilihydraatit 15 g
  • Sokeri 0.4 g
  • Proteiini 17 g
  • Suola 1.3 g