Kana-pekonipyörykkä, Kannuksen Lihakauppa, Pouttu

06.11.2018

Kanaa ja pekonia... kuulostaa hienolta yhdistelmältä. Vielä kun joku on jaksanut massasta leipoa pyörykät. Kuulostaa vieläkin hienommalta. Lisätään vielä sanat avotulella sekä grillatut niin sehän on aivan täydellinen tuote.

Tulella grillattu ja silti siihen on jäänyt hieman parilanjälkiä.
Tulella grillattu ja silti siihen on jäänyt hieman parilanjälkiä.

Kannuksen Lihakaupan pyörykät on sentään valmistettu kotimaisesta lihavalmisteesta. Mikä on lihavalmisteen ja lihan ero? Miettikääpä sitä. Jääkäämme siihen kotimaisuuteen.

En tiedä onko oikaistu sen pekonin suhteen mutta pakkausselosteen mukaan on broilerin- ja porsaanlihaa. Huikeeta on se myös että lihamassassa on perunaa, hernettä ja vielä herneproteiinia. Mitä hemmettiä ne kuuluu lihapyöryköihin?

Varustettu myös kahdeksalla eri E-koodilla.

Kannuksen Lihakaupan uudet, aidolla tulella grillatut tuotteet maistuvat ja näyttävät siltä miltä pitääkin - liekitetyn herkullisilta. Se on nimittäin niin, että ei savua ilman tulta eikä tulta ilman jälkeä. Eikä mitään näistä ilman rouhean grillattua makua.

Anteeksi nyt vain arvoisat grillimestarit.

Kannuksen Lihakauppa ja näkemys tulella grillaamiseen.
Kannuksen Lihakauppa ja näkemys tulella grillaamiseen.

Grillaus - tulella grillattu. Avotulella vai kaasun liekillä. Parila on ollut likainen koska näin on saatu muuten kalpea pyörykkä näyttämään siltä että on ollut Kannuksessa grillit kuumana.

Perkele, lisätkää lämpöä ja käännelkää tasaisesti. Perusjuttuja grillaukseen.

Mutta ei näitä ainakaan ole grillissä kypsennetty... Lisäksi miksi vielä on pakastettava ennen myyntiin lähtöä. Vinkkinä että sen tekstin voisi laittaa isommalla pakkaukseen että olette sen jo tehneet.

Ei mahdu minun "kuuppaani" nyt lainkaan pakkaus ja pakkauksen ristiriita. Meni maku.

Anteeksi - tämä grillihässäkkä sai minut normaalisti niin rauhallisen miehen provosoitumaan.

Kana-pekoni pyörykkä ravintosisältö 100 g

  • Energia 215 Kcal
  • Rasva 14 g
  • Hiilihydraatit 3.0 g
  • Sokeri 0.5 g
  • Proteiini 18.0 g
  • Suola 1.2 g
  • Ravintokuitu 2.6 g