Hot Dog, Kunnon Arki, Atria

13.11.2018

Eineshodari kuulostaa niin kauniilta. Yhtä kaunis kuin itse tuote. Vaalea sämpylä ja melkein vaaleampi nakki. Kunnon Arki on Atrian einesruokasarjaa. En tiedä mihin segmenttiin tämä on kehitetty. Olisko hieman laadukkaampaa einesruokaa haluttu myydä ainakin mielikuvissa.

Hot Dog oli edellisen kokemuksen perusteella jättänyt huonon muistijäljen itseeni. Ulkomuoto ei paljon muuttunut ja miksi olisi kun nakki ja sämpylä oli sieläkin.

Atrian Kunnon Arki Hot Dogin sämpylä pääsi yllättämään.
Atrian Kunnon Arki Hot Dogin sämpylä pääsi yllättämään.

Tällä kerralla pakkauksen tarjoiluehdotus kuva veti aika suoraviivaisesti. Sinappia runtu nakille.

Mitä vielä. Tässä oli yritystä ainakin sämpylän osalta. Mikroaaltouuni käsittelyn jälkeenkin se oli kiva syödä. Yllätyin.

Mitä nakkiin tulee niin koneellisesti se perus - broilerin ja porsaanlihan jämäpalat on eroteltu ja kutteriin vaan murskaksi. Sekaan silavaa, perunatärkkelystä, naudanlihaa ja -rasvaa ja otetaan vielä sidekudosproteiinia. Lisätään vielä siipikarjanrasvaa ja maustetaan muutamalla E-koodilla. Siitä se nakkikin on sitten tehty syötäväksi. Kyllä söin.

Kunnon Arki, Hot Dog ja Atria.
Kunnon Arki, Hot Dog ja Atria.

Kaikkiaan kuitenkin oli mielestäni hyvä aihio nopeaan Hot Dog nälkään. Salaattia, sipulia ja soosia hieman niin menettelee.

Hot Dog, Kunnon Arki, Atria ravintosisältö 100 g

Energia 264 Kcal Rasva 12.0 g Hiilihydraatti 31.0 g Sokeri 0.4 g Proteiini 9.2 g Suola 1.4 g