Grillattu kaali - hunaja-soija glaseerattu

22.07.2019

Hunaja, soija ja kaali on niin hyvä yhdistelmä että moro...Kotimainen kaali on jo itsessään aivan sellaisenaan mahtavaa rouskuteltavaa. Vielä terveellistä.

Kaalikerän kun laitat kantaosasta kohtalaisen kokoisiksi siivuiksi jättäen sen "puumaisen" osan tukemaan kaalinlehtiä niin olet melkein jo valmistanut kaiken.

Helppo kaaliruoka valmistuu hetkessä grillattuna tai ihan pannulla, miksi ei uunissa.

Tarvitset kaalikerän, hunajaa, soijaa sekä öljyä ja suolaa. Vielä pullasudin tai vastaavan.

Grillattu kaali hunaja-soija glaseerattuna

  • Kaali 1 kpl
  • Soijaa n. 1 dl
  • Hunajaa (juoksevaa) 3 rkl
  • Öljyä n. 1 rkl
  • Suolaa
  • Poista kaalista päälimmäiset lehdet.
  • Valmista kastike/glaseeraus sekoittamalla soija, hunaja ja öljy keskenään.
  • Paista, paahda noin 5 minuuttia kauttaaltaan että pintaan tulee kaunis väri.
  • Voitele kastikkeella samalla käännellen, että liemi valuu kaikkialle.
  • Jatka niin kauan kunnes kaali alkaa pehmenemään.
  • Laita varovasti suolaa pinnalle ja leikkaa sormipaloiksi.