Savukirjolohisalaatti, Saarioinen

28.09.2018

Eväs tuotesarja on Saarioinen Oy:n tuotteita. Salaatit on pakattu muovirasiaan ja mukana on yleensä myös pieni muovihaarukka.

Saarioinen. Eväs. Savukirjolohisalaatti.
Saarioinen. Eväs. Savukirjolohisalaatti.

Eväs Savukirjolohisalaatti, Saarioinen

Pakkaus on helposti mukaan tarttuva. Kahteen kerrokseen on laitettu raaka-aineet joten kauheasti ei askartelemista ei tarvitse. Se muovin määrä hämmästyttää. Muuten sormet säilyivät puhtaana. Helppoa.

Rasian sisältä löytyi jopa 3 kappaletta kirsikkatomaatteja. Kananmunan puolikas ja muutama ruokalusikallinen ihan hyvälaatuisen näköistä savustettua kirjolohta. Sinappikastike oli pakattu tyypillisesti pienen ketsuppipussin näköiseen, läpinäkyvään pakkaukseen.

Lisäksi löytyi krutonki noppia yhdessä pussissa. Rasian alaosa toimii lautasena. Siellä oli jäävuorisalaattia annos, sopivan kokoisina paloina.

Eväs Savukirjolohisalaatti näyttää jokseenkin säälittävältä kolmen tomaatin kanssa.
Eväs Savukirjolohisalaatti näyttää jokseenkin säälittävältä kolmen tomaatin kanssa.

Eväs salaatti olikin yllätys


Pessimisti ei pety koskaan. Ei tälläkään kerralla. Jäävuorisalaatti oli todella rapeaa ja tuoretta. Sinappikastike on varmasti samaa kuin Saarioisten oma salaatinkastike. Krutongit oli sopivan rapeita ja kokokin miellytti.

Kirsikkatomaatit ne kaikki kolme kappaletta olivat myös napakoita sekä tuoreita. Kananmunan puolikas oli myös kuin kotona olisi keittänyt. Savustettu Kirjolohi oli myös koostumukseltaan ja maultaan hyvä.

Kun kaikki oli sekoitettu kastikkeeseen oli annos ei niin kaunis mutta erittäin hyvä. Raikas ja rapsakka.

Saarioinen Eväs Savukirjolohisalaatti energiasisältö 100 g

  • Energia 110 kcal
  • Rasva 6.6 g
  • Hiilihydraatit 6.8 g
  • Sokeri 2.6 g
  • Proteiini 6.3 g
  • Suola 0.57 g

Kuulostaa liian terveelliseltä. Kevyen tuntuinen annos mutta lounaaksi erittäin suositeltava ja helppo. Hyväkin vielä. Ok myönnän - otin jälkiruoaksi banaanin. Hyvä setti joka kannattaa kokeilla yhtenä vaihtoehtona. Banaanin kanssa lounas maksoi 4.30 €.

Lohisalaatti, savulohisalaatti löytyy Habanerokitchen.com sivuilta. Helppoa ja hyvää.