Broileria kermakastikkeessa, Saarioinen

11.01.2019

Broilerinlihaa ja kermakastiketta, Saarioisten sitä äitien tekemää. Annos ei ole kaunis siinä itsessään. Suomalaista broilerinlihaa - lue "silppua" joka voi sisältää luuta. Arvanette varmaan mihin tällä viittasin.

Aivan, käytetään valmisruokaan kaikki mitä broilerin linjastosta saadaan kaikki irti.

Saarioisten tarjoiluehdotus lupaa paljon mutta ei anna. Broilerit suorastaan huutaa ostamaan annoksen. Silppua saat.
Saarioisten tarjoiluehdotus lupaa paljon mutta ei anna. Broilerit suorastaan huutaa ostamaan annoksen. Silppua saat.

Hyvähän se on että ei tule hävikkiä. Kermakastike oli yllättävän hyvä. Vielä kun sitä silppua broilerista osuu haarukkaan voi sanoa että tuon riisin kanssa aivan syötävä. Kuohukerman käytön kastikkeessa huomaa.

Niin kaunis oli annos. Tätäkään ei rucolan lehdellä kaunistella. Mutta muistetaanhan että mennään maku edellä.
Niin kaunis oli annos. Tätäkään ei rucolan lehdellä kaunistella. Mutta muistetaanhan että mennään maku edellä.

Saarioisten broileria kermakastikkeessa yllätti. Ulkonäkö ei houkuttele eikä se parane myöskään pakkauksen tarjoiluehdotuksen kanssa. Rucolan lehti nurkkaan. Lisäksi epäilyttää kuvassa näkyvät sopivan kokoiset broilerinpalat.

Ei saamari ollut minun annoksessa.

Broileria kermakastikkeessa, ravintosisältö annos 320 g

  • Energia 480 Kcal
  • Rasva 21.8 g
  • Hiilihydraatit 54.4 g
  • Sokeri 3.5 g
  • Proteiini 17.9 g
  • Suola 2.6 g
  • Ravintokuitu 1.3 g