Atria, Vegyu Intialainen Kasviscurry

10.10.2018

No nyt. Vegaaninen Atrian uutuus. On kuulemma vegeihmisille, fleksaajille ja lihansyöjille. Nämä Vegyu tuotteet on täyttämässä hyllypintaa jo useimmissa marketeissa. Valmisruokiin jälleen lisää vaihtelua.

Atrian Vegyu Intialainen Kasviscurry on mausteinen kevyt ruoka.
Atrian Vegyu Intialainen Kasviscurry on mausteinen kevyt ruoka.

Vegyu on tarkoitettu kasvissyöjille, lihansyöjille ja kaikille siltä väliltä. Vegyu-tuotteet maistuvat kaikille, jotka etsivät maukkaita vaihtoehtoja lihapohjaisille tuotteille tai haluavat vaihtelua ruokaratkaisuihin.

Intialainen Kasviscurry on pakattu 400 gramman muoviseen purkkiin. Lämmittämisestä sen verran neuvotaan että mikroon, annosteltuna valmiiksi lautaselle kuvun alla 2-3 minuuttia. Tehottomalla mikrolla oli 2 minuuttia aivan sopiva aika.

Atria Vegyu Intialainen Kasviscurry on värikäs lautasella.
Atria Vegyu Intialainen Kasviscurry on värikäs lautasella.

Vegyu Intialainen Kasviscurry ei ollut ollenkaan ruma valkoisella lautasella. Valmisruoka missä on väri mukana sekä eikä muut raaka-aineet sotkeennu sekaan. Itse ateria oli todella mausteinen ja todella hyvä kasvisateriaksi. Yllätyin.

Vielä kun varmistelin asiaa ja paketissa suositeltiin sitä "fleksaamista" niin laitoin ohuita siivuja Mallaspossun potkasta sekaan. Ai että. Hyvin natsasi toisiinsa ja sai todellakin syödyksi. Mutta annos oli vielä kevyt eikä silti jäänyt nälkä. Mausteisen ruoan ystäville.

Yhtä asiaa kuitenkin on pakko ihmetellä tai no kahta. Miksi pakkauksessa kerrotaan ainoastaan valmistuttaja mutta ei valmistaja? Missä nämä tehdään. Lisäksi tuossa muovipurkissa kuvassa annossuositus. Itse näin vain siinä kukkakaalia.

Vegyu Intialainen Kasviscurry ravintosisältö 100 g

  • Energia 80 Kcal
  • Rasva 2.1 g
  • Hiilihydraatit 10 g
  • Sokeri 2.3 g
  • Proteiini 4.4 g
  • Suola 0.8 g
  • Ravintokuitu 0.5 g