American burger, HK

07.12.2018

Pakkauksessa lukee että American burger sekä uutuus. Kastikettakin on mukana valmiiksi. On ihme että burgerien ystävä ei tarttuisi tilaisuuteen.

Pakkaus on tyylikäs. Pakkauksen sisältö oli kaikkea muuta. HK American burger.
Pakkaus on tyylikäs. Pakkauksen sisältö oli kaikkea muuta. HK American burger.

Vielä extrana "aina suomalaista lihaa" sekä valmistaminen vaatii ainoastaan 1 minuutin mikrottamisen eli lämmittämisen mikroaaltouunissa.

Tämä uutuus on HK:n idea. Uutuus on totta pakkauksen osalta. Se on osattu tehdä houkuttelevaksi. Mutta sisältä se on sitä vanhaa "saissea".  Nyt en pitänyt tästä burgerista ja ideasta lainkaan.

Lämmitin ohjeen mukaan. Sämpylään oli laitettu pintaan niitä jäämiä, seesaminsiemenistä. Sämpylä oli ihan kaunis ulkomuodoltaan, mutta samaa höttöä koostumukseltaan kuin yleensä muissakin einespurilaisissa.

Onhan sämpylässä kolmea eri lajia E-Koodeja sekä kuivattua perunahiivaa. WTF se on? Mihin ne oikeat, ehjät seesaminsiemenet on laitettu. Kun oikeasti muruset ovat sämpylän päällä niin Amerikkalaisittain koristeltu. #fakeit

Ei kaunis vaan kaikki on nyt ihan feikkiä. Pihvi, kastike ja seesaminsiemenien jämät.
Ei kaunis vaan kaikki on nyt ihan feikkiä. Pihvi, kastike ja seesaminsiemenien jämät.

Pihveistä ei saa sanoa sanaa pihvi jos ne ei ole pihvejä

Liha, HK:n burgerin liha on sentään kotimaisesta lihasta. Plaah. Kuuluisi lukea oikeasti lihaan verrattavista tuotteista.

Löysässä pihvissä on porsasta ja nautaa. Lisäksi on juuri niitä raaka-aineita jotka kestävät kasassa sen verran, kun rekan takavalot häviää turvaporteista läpi.

Nämä American burgerin pihvit ovat samaa jäämätavaraa jolla saadaan kaikki raha kotiutettua himaan ja osakkeenomistajat tyytyväiseksi.

Ihmettelen miksi isoa businesta tekevät yritykset eivät ole tajunneet että koiranruokabusiness vasta on kova. Siellä ne katteet ovat kohdillaan. Toisaalta välillä taas en ihmettele koska eivät ne koirat edes suostu kaikkea syömään.

Vattu että ärsyttää olla tälläinen "nillittäjä" mutta kun rahalle täytyy saada vastinetta. Vaikka eineshyllyn kautta.

Jumankekka että nyt ahdistaa tämä burger. Vattu se 3 senttiä halkaisijaltaan ja kastike myös.

HKScan pystyy paljon parempaan, tiedän sen.

Kastikkeeseen on sekoitettu savustettua silavaa. Siis S-I-L-A-V-A-A. Se on rakkaat ihmiset samaa kuin ihraa. Ei sitä enään laiteta edes saippuaan, mutta kastikkeen sekaan kyllä.

Lisäksi liivatetta porsaasta. Lisää sitä hemmetin ihraa.

Lue miksi liivate on olemassa. Tässä nyt vaan maksimoidaan tuotto - aivan sen takia että se näyttää hyvältä ja pysyisi kasassa.

LIIVATE - Anteeksi nettihuutaminen.

En näe tässä hampurilaisessa mitään muuta hyvää kuin selkeän, yksinkertaisen mutta jotenkin tyylikkään pakkauksen. En yhtään mitään muuta.

Vaikea kuvittella että salaatin, sipulin, tomaatin ja muun hampurilaislisukkeiden kanssa pystyisi kelpo annoksen tekemään. Se löysä lihaanverrattava läjä sekä ihra-liivatekastike pilaa tämänkin tuotteen.

Mikäli mielipidettäni kysyttäisiin niin suositus - jätä hyllyyn.

HKScan American burger ravintosisältö 100 g

  • Energia 243 Kcal
  • Rasva 10.0 g
  • Hiilihydraatit 28.0 g
  • Sokeri 5.0 g
  • Proteiini 10.0 g
  • Suola 1.1 g